Subtropisch zwemparadijs Ardennen: Een waterparadijs verscholen in de Ardennen

Als je aan de Ardennen denkt, denk je waarschijnlijk aan bossen, wandelen, fietsen en de natuur. Maar wist je dat je in deze prachtige regio ook een subtropisch zwemparadijs kunt vinden? Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen is een van de beste bezienswaardigheden in deze regio. Het is een plek waar zowel kinderen als volwassenen zich kunnen vermaken en ontspannen. In dit artikel lees je alles over dit waterparadijs in de Ardennen.

Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen: Waar is het?

Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen is te vinden in de stad La Roche-en-Ardenne, in het hart van de regio. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het subtropisch zwemparadijs is onderdeel van het recreatiecentrum van La Roche-en-Ardenne en biedt een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden.

Adresgegevens

Het adres van het subtropisch zwemparadijs is: Rue de Harzé 16, 6980 La Roche-en-Ardenne, België.

Wat kun je in het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen doen?

Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je een lijst met de belangrijkste attracties:

Een subtropisch zwemparadijs in de Ardennen biedt een geweldige indoor-ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt verschillende glijbanen, zwembaden, een golfslagbad en zelfs een wellnessgedeelte met sauna’s en jacuzzi’s. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, waterschoenen te dragen en je eigen handdoek mee te nemen om tijd te besparen. Plan je bezoek op een dag waarop het weer niet zo goed is om te genieten van de volledige ervaring zonder al te veel drukte.

Waterglijbanen

De waterglijbanen in het subtropisch zwemparadijs zijn de belangrijkste attractie voor kinderen en volwassenen. Er zijn verschillende soorten glijbanen, van langzaam en rustig tot snel en uitdagend. Voor de allerkleinsten is er een aparte glijbaan.

Zwembaden

Het subtropisch zwemparadijs beschikt over verschillende zwembaden, waaronder een groot zwembad, een kinderbad en een golfslagbad. Het water in de zwembaden heeft een aangename temperatuur van 29 graden Celsius.

Sauna en wellness

Het subtropisch zwemparadijs heeft ook een wellnessgedeelte met sauna’s en jacuzzi’s. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de rustige omgeving.

Klimmuur

Voor wie van een uitdaging houdt, is er ook een klimmuur in het subtropisch zwemparadijs. Hier kun je je klimvaardigheden testen en jezelf uitdagen om hoger te gaan.

Restaurant en bar

Tot slot heeft het subtropisch zwemparadijs ook een restaurant en bar waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Wat zijn de openingstijden van het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen?

Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen is het hele jaar geopend, behalve op enkele feestdagen. De openingstijden variëren per seizoen, dus het is het beste om de website te raadplegen voor de actuele openingstijden.

Een verborgen juweeltje in de Ardennen is het subtropisch zwemparadijs, dat een breed scala aan activiteiten biedt voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder waterglijbanen, zwembaden, een wellnessgedeelte met sauna’s en jacuzzi’s, een klimmuur, en een restaurant en bar. Het zwemparadijs is het hele jaar geopend, behalve op enkele feestdagen, en de prijzen voor toegang zijn redelijk. Enkele tips voor een bezoek zijn om van tevoren te reserveren, een eigen handdoek mee te nemen, waterschoenen te dragen, en een bezoek te plannen op een dag met slecht weer om drukte te vermijden.

Wat zijn de prijzen voor het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen?

De prijzen voor het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen zijn redelijk en vergelijkbaar met andere waterparken in de regio. Hieronder vind je de meest recente prijzen:

Het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen biedt een geweldige attractie voor zowel kinderen als volwassenen. Het waterpark heeft verschillende activiteiten, zoals waterglijbanen, zwembaden, een golfslagbad, sauna’s, jacuzzi’s, een klimmuur en een restaurant en bar. Het park is het hele jaar geopend, behalve op enkele feestdagen, en heeft redelijke prijzen. Het is echter een goed idee om van tevoren te reserveren en je eigen handdoek en waterschoenen mee te nemen. Plan je bezoek op een dag met slecht weer om drukte te voorkomen.

Tips voor het bezoeken van het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen

Als je van plan bent om het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen te bezoeken, zijn hier enkele tips die je kunnen helpen:

Reserveer van tevoren

Het subtropisch zwemparadijs kan erg druk zijn, vooral tijdens het hoogseizoen en in het weekend. Het is dus een goed idee om van tevoren te reserveren, vooral als je met een groep gaat.

Neem je eigen handdoek mee

Hoewel het subtropisch zwemparadijs handdoeken verhuurt, kan het zijn dat je moet wachten tot er een beschikbaar is. Het is dus een goed idee om je eigen handdoek mee te nemen om tijd en gedoe te besparen.

Draag waterschoenen

De vloer bij het subtropisch zwemparadijs kan glad zijn, dus het is een goed idee om waterschoenen te dragen om uitglijden te voorkomen. Bovendien zijn waterschoenen handig als je van plan bent om op de klimmuur te klimmen.

Plan je bezoek

Als je het subtropisch zwemparadijs in de Ardennen wilt bezoeken, is het een goed idee om je bezoek te plannen op een dag waarop het weer niet zo goed is. Het is dan minder druk en je kunt toch genieten van een dag vol plezier en ontspanning.

FAQs voor Subtropisch Zwemparadijs Ardennen

Wat is het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

Het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen is een indoor waterpark gelegen in de Belgische Ardennen. Het park beschikt over diverse zwembaden, glijbanen, jacuzzi’s, sauna’s en andere faciliteiten voor zowel jong als oud.

Wat zijn de openingstijden van het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

Het park is alle dagen van de week geopend van 10:00 uur ‘s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds, behalve op vrijdag en zaterdag dan is het park geopend tot 21:00 uur.

Wat is de toegangsprijs voor het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

De toegangsprijs voor het park varieert per persoon en is afhankelijk van de gekozen activiteiten en/of arrangementen. Het park biedt verschillende tarieven aan voor bijvoorbeeld kinderen, volwassenen en groepen.

Kunnen kinderen zonder begeleiding het park betreden?

Kinderen onder de achttien jaar moeten altijd onder begeleiding van een volwassene het park betreden. Voor kinderen onder de vier jaar is de toegang tot het park gratis.

Is er horeca aanwezig binnen het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

Ja, er zijn verschillende horecagelegenheden aanwezig binnen het park waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Kan ik ook overnachten in het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

Ja, het park biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden aan zoals vakantiehuisjes en kampeerplaatsen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kan je terecht op de website van het park.

Moet ik zelf zwemkleding meenemen naar het Subtropisch Zwemparadijs Ardennen?

Ja, bezoekers dienen zelf zwemkleding mee te nemen naar het park. Het is ook mogelijk om ter plaatse zwemkleding te kopen in de winkel van het park.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *